Tere.
Olen siin foorumis uus inimene ja uurides teemasid tundub see koht just mulle sobilik.
Mõtlesin ,et panen enda lihtsakoelise projekti ka siia üles konstruktiivset kritisismi saama.
Ratas on Yamaha Virago XV 535 1994 a. väljalase.Valisin just tolle ratta kuna on üks sootsamaid ,mille mootor on
õhkjahutusega.Ratta planeerimieseks kulus terve talv ja kuigi just palju pole muutunud läks sellegi tegemiseks
palju mõttetööd.Üheks argumendiks oli ka võimalikult vähe raha kulutada.Tulemuseks on rattale seni kulunud 190.-
krooni mille eest ma ostis Iz 49 juhtraua.Kasutatud on veel vana Vashodi (vabandan kirjavigate eest) tagaamorte ,mis
on tunduvalt jäigemaks tehtud.M´ilise istet ning esimese vabariigi aegse jalgratta sadulavedrusid.Raami külge keevitatud
samuti Iz 49 juhtraua kinnitused ,mille sisse treitud alumiinium puksid,mille külge omakorda kinnituvad vedrud.
Teha on veel palju,aga finants takistab.Edasi sooviksin kogu ratta va. kroomosad värvida matt mustaks,summutid tuleks
uued teha ning riidesse mähkida.Iste tuleks nahatada jne.
Kui kellelgi on soovitada head sadulseppa,kroomiat,pulbervärvijat,keevitajat siis tehke seda palun.
Kommentaare oodates Sven
Ostes oli ratas seesugune

Praeguseks tehtud muudatused